Wijnproeverij

Wijnkoperij De Kasteelhoeve

Sinds 1999 importeert De Kasteelhoeve kwaliteitswijn van kleine wijnboeren uit de gehele wijnwereld. Het assortiment omvat wijnen uit de oude wereld maar ook uit de nieuwe wereld zoals Chili, Argentinië, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Biologische en ecologische wijnbouw, zuiverhuid en wijnen zonder toevoegingen, puur en zuiver.

Het team gaat twee keer per jaar op reis om zelf de wijnen te ontdekken, te proeven en te controleren of aan alle gewenste eisen wordt voldaan.

Station Royaal biedt de mogelijkheid om deze pareltjes te proeven en te geniet van kwaliteit en pure zuiverheid.

Arrangement wijnproeverij

De definitie wat een lekkere wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. Ben jij een wijnliefhebber of wil je juist meer over wijn leren? Dan is deze proeverij echt iets voor jou. Proeven, ruiken en luisteren onder genot van een hapje. Zó gezellig! En dat op deze koninklijke plek! Kies bij het reserveren als locatie ‘Station Royaal’.

Een vakkundige adviseur van Wijnkoperij De Kasteelhoeve neemt je mee op reis naar landen en streken. Je proeft vijf witte en vijf rode wijnen uit verschillende landen. Uitleg over de herkomst, wijn-spijscombinaties en verder alles wat je maar weten wilt. Ter begeleiding van die wijnen serveren we diverse kazen met stokbrood en als toetje krijg je een heerlijke port en een fantastische likeur.

RESERVEER

Reserveringen voor de Wijnproeverij verlopen via De Kasteelhoeve.