Bierproeverij

Bier beleef je samen!

Wil je bier beleven met vrienden, collega’s of in een andere samenstelling, in een leuke en verrassende proeverij op een unieke locatie?

Met enthousiasme nemen we je mee op reis door de wereld van bier. Met gastvrijheid, humor, gezelligheid en kwaliteit staan wij garant voor een compleet verzorgde bierbeleving in Station Royaal!

Ons team van gecertificeerde Cicerones® & Diplom Biersommeliers verzorgt een lekkere en originele bierbeleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Tijdens de proeverij krijg je vijf fantastische bieren te proeven met bijpassende happen.

Elke proeverij of activiteit, in samenwerking met Bierproeven.nu, is een unieke bierbeleving. Bier is een erg veelzijdig product. Het heeft van zichzelf al een rijk en gevarieerd smaakpalet dat zelfs groter is dan dat van wijn! Ieder bier laat zich ook weer anders beleven in combinatie met bijpassende spijzen. Wil je mee in ons enthousiasme over bier, en in onze verhalen? Dan nemen we je virtueel mee op reis langs geschiedenis, brouwerijen en locaties. Een bierbeleving van Bierproeven.nu is altijd iets geks of unieks dat veel mensen nog niet kennen. Dat maakt onze proeverijen nóg leuker! Geweldig en leerzaam.

de bierproeverij

  • Duur proeverij: 2,5 uur
  • Ontvangst met koffie en cake
  • Kosten € 69,50 per persoon, incl. warm en koud bittergarnituur en presentje bij vertrek
  • Minimaal 6 personen

Naast het standaardarrangement maken wij graag opdrachten op maat, dus als je zaken wil combineren of iets wil personaliseren dan is dat uiteraard mogelijk. Geef het door aan in de aanvraag!

RESERVEER