Over ons

Welkom in Station Royaal, de ontmoetingsplek bij uitstek in het sfeervolle monumentale stationsgebouw in het hart van Apeldoorn. Wat vroeger de Koninklijke Wachtkamer was is nu een plek voor contact, ontmoeten en verbinden.
Beneden, rondom de grote bar, kunnen treinreizigers en bezoekers van Apeldoorn genieten van royale horeca; vers gebrande koffie en versbereide broodjes en hapjes. Om hier op te eten of om mee te nemen.

Op de verdieping hebben wij Het Werkpaleis ingericht. Hier staan contact, ontmoeten en verbinden centraal. Voor onze zorgpartners, maar ook voor wie ruimte zoekt om bijeen te komen, zijn vergaderruimtes beschikbaar, compleet gefaciliteerd met de mogelijkheid gebruik te maken van onze uitstekende catering, tot en met de open ruimte met bar voor meer informele bijeenkomsten.

Vanuit Kroek&Partners Interimzorg, sinds 2002 hét flexbureau voor de zorg, is Station Royaal ontstaan. Onder begeleiding van ervaren zorgprofessionals bieden wij jongeren en jongvolwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek. Om deze jongeren vervolgens naar regulier werk toe te leiden, zoeken wij de samenwerking op met bedrijven in de omgeving. Denk bijvooorbeeld aan Julianatoren en Paleis het Loo.

Naast onze huiskamer in hartje Amsterdam zijn wij trots met deze vorstelijke locatie onze tweede huiskamer in gebruik te hebben, en onze wens daadwerkelijk iets toe te voegen aan de zorg, hier waar te maken.