BOEK EEN GENIET-ARRANGEMENT

WIJNPROEVERIJ

Een vakkundige adviseur van Wijnkoperij De Kasteelhoeve neemt u mee op reis naar landen en streken. U proeft vijf witte en vijf rode wijnen uit verschillende landen. Uitleg over de herkomst, wijn-spijscombinaties en verder alles wat u maar weten wilt. Ter begeleiding van die wijnen serveren we diverse kazen met stokbrood en als toetje krijgt u een heerlijke port en een fantastische likeur.

reserveer nu

BIERPROEVERIJ

‘Leven’ staat centraal bij de bieren van Hert Bier. Tijdens deze activiteit proef je drie bieren van Hert bier: Nieuw Leven (weizen), Wild Leven (bock) & Zwaar Leven (tripel). Deze activiteit bestaat niet alleen uit proeven. Ook krijg je de kans om een kijkje te nemen in de brouwerij en testen we je bierkennis met een bierquiz!

reserveer nu

TRAINING BARISTA

Of je nu thuis lekker aan de gang wilt met je eigen espressomachine of als horeca-ondernemer een stabiele basis wilt leggen, na afloop van deze cursus is het begin gemaakt! In 2,5 tot 3 uur leer je in een klein groepje van maximaal 6 personen onder begeleiding van een ervaren barista, de beginselen over koffie.

reserveer nu

WORKSHOP LATTE ART

Je espressomachine heb je aardig onder de knie, maar die cappuccino kan toch beter. Niet zo vreemd, want melk schuimen is een vak apart. Tijdens deze workshop ga je met een van onze professionele barista’s op zoek naar het perfecte schuim. Leer de bekende vormpjes maken en schenktechnieken, en kom alles te weten over de perfecte espresso en melkkoffies.

reserveer nu