BOEK EEN GENIET-ARRANGEMENT

WIJNPROEVERIJ

Een vakkundige adviseur van Wijnkoperij De Kasteelhoeve neemt u mee op reis naar landen en streken. U proeft vijf witte en vijf rode wijnen uit verschillende landen. Uitleg over de herkomst, wijn-spijscombinaties en verder alles wat u maar weten wilt. Ter begeleiding van die wijnen serveren we diverse kazen met stokbrood en als toetje krijgt u een heerlijke port en een fantastische likeur.

reserveer nu

BIERPROEVERIJ

Wil je bier beleven met vrienden, collega’s of in een andere samenstelling, in een leuke en verrassende proeverij op een unieke locatie?
Met enthousiasme nemen we je mee op reis door de wereld van bier. Met gastvrijheid, humor, gezelligheid en kwaliteit staan wij garant voor een compleet verzorgde bierbelevingen in Station Royaal!

reserveer nu

BARISTA WORKSHOP

Of je nu thuis lekker aan de gang wilt met je eigen espressomachine of als horeca-ondernemer een stabiele basis wilt leggen, na afloop van deze cursus is het begin gemaakt! In ongeveer 2,5 uur leer je in een klein groepje van minimaal 6 personen onder begeleiding van een ervaren barista, de beginselen over koffie.

reserveer nu