Een fantastische locatie met een bijzondere functie: welkom in Station Royaal, ons sfeervolle monumentale Grand Café in het hart van Apeldoorn. Vanuit de gedachte dat iedereen uniek is en bedeeld met talenten, bieden wij jongeren een opstap naar werk in de horeca. Zij worden begeleid door flexibel inzetbare gespecialiseerde trajectbegeleiders.

Het vinden van de juiste plek in de maatschappij is niet voor iedere jongere vanzelfsprekend. Station Royaal Dienstverlening maakt zich sterk voor de (arbeids)integratie van risico- en moeilijk bemiddelbare jongeren. Wij bieden no-nonsense trajecten aan jongeren die problemen ondervinden op het gebied van wonen, scholing/werk, vrije tijd, of een combinatie daarvan. Talenten zijn voor ons de vaardigheden en kennis die de jongere in huis heeft, maar ook wie hij of zij is als persoon. Waarin blinkt iemand uit en wat maakt hem kwetsbaar? Onze uitdaging is telkens weer een passend traject te bieden aan jongeren.

HET TRAJECT

Integreren van intake tot uitstroom; het trajectplan in 4 overzichtelijk stappen. Integreren van intake tot uitstroom; het trajectplan in 4 overzichtelijk stappen. Integreren van intake tot uitstroom; het trajectplan in 4 overzichtelijk stappen.

NAAR TRAJECTPLAN

TOELEIDING NAAR WERK

Een jongere in je horeca-onderneming, maar je handen vol aan de zaak? Wij hebben die extra handjes voor je én de tools en expertise om jou volledig te ontzorgen op het gebied van loonbetaling en verzekeringen!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe gaat trajectbegeleiding in zijn werk? Hoe komt een jongere bij mij in het restaurant te werken? Kan ik mij als jongere melden voor dit project? Wie verzorgt de begeleiding? Alle vragen en antwoorden overzichtelijk verzameld.

NAAR FAQ